Intressanta småföretag du inte visste finns

Jag tycker alltid att det är intressant med företag som vågar göra något annorlunda och testar nya saker. Det är av den anledningen vi har kommit så långt i utvecklingen under dom senaste åren. Så i denna text tänkte jag därför ta upp några av dom roligaste och mest udda ideerna jag kunde hitta!

Broken Dolls Need TLC

Om du har en älskad docka som har sett bättre dagar, kanske en resa till ett ”docks sjukhus” är i ordning. Vid en sådan anläggning kommer en expert att göra nödvändiga reparationer och återställa din docka i gott skick, oavsett om den behöver nya delar skulpterade och bytas ut eller en dräkt renoverad.

I själva verket har dock sjukhus funnits i evigheter. Ett av de äldsta dock sjukhusen etablerades i Lissabon, Portugal 1830. Berkley Doll Hospital i Berkley Michigan, är ett exempel på en sådan verksamhet som för närvarande är verksam.

Avlägsnande av huvudlöss

Huvudlöss är ute – och det finns en god chans att några av dem kan hamna på ditt barns huvud. Lyckligtvis finns det företag som tillhandahåller löss- och nitborttagningstjänster. Den mest kända kanske är The Texas Lice Squad (nu The Lice Place), som har flera franchise tjänster i Texas, Tennessee och Alabama. Men om du Google ämnet, kommer du att upptäcka att det finns en hel del andra, inklusive Lice Squad, som erbjuder franchises i hela Kanada.

Hyr en kyckling

Stads Kycklingar blir mer och mer populära – vem vill inte ha ett husdjur som också kan göra dig frukost? Tyvärr finns det nackdelar med att odla kycklingar, från utfodring, till hantering av buller, till kycklinggödsel.

För dig som inte är redo att köpa höns och köpa sina egna kycklingar erbjuder företag som Belbecks familjegård höns hyra. Den levererar kompletta paket som innehåller äggläggnings hönor, coops, foder, leveranser och kundsupport.

Gården har också ett program där husägare och deras familjer kan ta upp kläckningar från ägg till kyckling för utbildningsändamål. Vissa kyckling uthyrningsföretag har också ett hyres-till-eget alternativ så att hyresgästerna har valet att adoptera sina höns i slutet av en viss period.
Hoppas att ni tyckte att denna lista var rolig då den var lite annorlunda jämfört med vad jag brukar göra. Om ni tyckte om den så är ni mer än välkomna att gå och läsa resten av mina inlägg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *